Ελένη Πέτα – Είχαμε ορκιστεί

Από το soundtrack «Μαύρο Ρόδο».
eleni-peta-eihame-orkistei

Με την Ελένη Πέτα και το «Είχαμε Ορκιστεί» συνεχίζεται το soundtrack «Μαύρο Ρόδο», που συνθέτει ο Γιώργος Θεοφάνους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen. Τους στίχους έγραψε ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Γιώργος Κρητικός.

Το «Είχαμε Ορκιστεί», μία σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους, με την ερμηνεία της Ελένης Πέτα, είναι ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι, για όλες εκείνες τις υποσχέσεις ενός έρωτα που δίνουμε στον εαυτό μας και τον σύντροφό μας, αλλά τελικά «ναυαγούν».

Τηλεοπτικά, το «Είχαμε Ορκιστεί» θα συνοδεύσει τον επικείμενο χωρισμό του πρωταγωνιστικού ζευγαριού της σειράς, της Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και του Πέτρου (Μιχαήλ Ταμπακάκης), που θα εκτυλιχθεί στα προσεχή επεισόδια.

Το «Είχαμε Ορκιστεί», εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το επιτυχημένο soundtrack «Μαύρο Ρόδο».

Προηγήθηκαν το «Σ’ Ευχαριστώ» με ερμηνευτή τον Λούκα Γιώρκα, το «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό» με ερμηνευτή τον Μανώλη Μητσιά, το «Εγώ Εσένα» ένα ντουέτο Ευρυδίκης και του Μίλτου Πασχαλίδη, το «Σ’ Αγαπώ Είναι Φωτιά» με ερμηνεύτρια την Όλγα Βενετσιάνου και το ομότιτλο κομμάτι των τίτλων αρχής με ερμηνεύτρια την Ελένη Βιτάλη.

Share