Νέο single για τον Maluma

Σε συνεργασία μα τον Marc Anthony.
maluma-marc-anthony-la-formula

Οι superstars Maluma και Marc Anthony ξαναβρέθηκαν για να κυκλοφορήσουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι, “La Fórmula”.

Το “La Fórmula” είναι το πρώτο δείγμα απ’το επερχόμενο νέο album του Maluma, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα σημάνει μία νέα εποχή για το είδωλο της Latin μουσικής. Το τραγούδι έχει γραφτεί από τους Juan Luis Londoño Arias (Maluma), Marco Antonio Muñiz (Marc Anthony), Édgar Barrera, Kevin Mauricio Jiménez, Bryan Snaider Lezcano, Justin Quiles, Rene David Cano και Sergio George.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του Maluma με τον Marc Anthony στην salsa έκδοση της επιτυχίας “Felices Los 4”, μία δυνατή φιλία γεννήθηκε μεταξύ τους. Ο Maluma, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής της salsa από τότε που ήταν μικρός, ήθελε να ξανασυνεργαστεί με τον Marc, αυτή την φορά όμως σε μία νέα δημιουργία. Καθώς αντάλλαζαν ιδέες, ο Marc ερωτεύτηκε ένα pop/urban τραγούδι που είχε ηχογραφήσει ο Maluma και αποφάσισε πως αυτό θα είναι η νέα συνεργασία τους. Ένωσαν τις ομάδες τους και το αποτέλεσμα είναι αυτή η μοναδική δημιουργία σε παραγωγή των Sergio George, Marc Anthony, Maluma, The Rude Boys και Édgar Barrera.

Το επίσημο video του “La Formula” γυρίστηκε από το studio The Hit Factory στο Μαϊάμι σε παραγωγή των Royalty Films, στο οποίο βλέπουμε πλάνα κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης στο studio.

Δείτε το video του “La Fórmula” εδώ:

Share