Ο Martin Garrix και ο JVKE συνεργάζονται στο τραγούδι “Hero”

Μέσα από το επιτυχημένος video game “Marvel Snap”.
martin-garrix-jvke-hero

Σε συνεργασία με τις Nuverse, Second Dinner και MARVEL Entertainment, ο superstar DJ/Παραγωγός, Martin Garrix και ο viral τραγουδιστής, στιχουργός και παραγωγός JVKE κυκλοφορούν το track ‘Hero’, το οποίο ακούγεται στο video game ‘MARVEL SNAP’.

Στο video, ο JVKE είναι βυθισμένος στις σκέψεις του μέχρι που ξαφνικά λαμβάνει ένα μήνυμα από τη πρώην κοπέλα του, Georgia, που λέει “Μπορούμε να μιλήσουμε;”. Στη διάρκεια του clip ο JVKE εξερευνάει τα πάνω και τα κάτω μίας σχέσης έχοντας ως σύγκριση αγαπημένα ζευγάρια υπερηρώων όπως Spider-Man με Mary Jane, Storm με Black Panther και Vision με Scarlet Witch.

Το τραγούδι ‘Hero’ αναδεικνύει μία νέα μουσική πτυχή του μοναδικού Garrix, με ήχους πιο μυστήριους που δένουν απόλυτα με τα εξωπραγματικά φωνητικά του JVKE. Το track δημιούργησε μεγάλη προσμονή στο κοινό με το που το ανακοίνωσε κάποιες βδομάδες πριν.

Ο Martin Garrix λέει: ‘’Νιώθω μεγάλη τιμή που συμμετέχω σ’αυτό το project. Τρελαίνομαι να ανακαλύπτω νέα μουσικά μέτωπα και είμαι πολύ χαρούμενος που το τραγούδι πλέον κυκλοφορεί’’.

Το video για το τραγούδι είναι μία δημιουργία από το βραβευμένο animation studio, The Line Animation.

Δείτε το εδώ:

 

 

Share