Συνεργασία Pnau και Troye Sivan

“You Know What I Need” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού.
pnau-troye-sivan-you-know-what-i-need

Το Αυστραλιανό συγκρότημα PNAU που μετρά εκατομμύρια streams παγκοσμίως επιστρέφει δυναμικά. Η συνεργασία τους με τον Elton John και την Dua Lipa στο ‘Cold Heart’ έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για το 2021, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1.5 δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα, μια #1 επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασίλειου, καθώς έγινε και το πρώτο τους Top 10 στην Αμερική. Η επιτυχημένη τους πορεία συνεχίστηκε και το 2022, κερδίζοντας βραβείο στην κατηγορία ‘Top Dance / Electronic Song’ στα βραβεία Billboard Music Awards, ‘Best Collaboration’ στα βραβεία American Music Awards, αλλά και με υποψηφιότητες στα βραβεία BRITs (Song of the Year) και Ivor Novellos.

Οι PNAU επιστρέφουν με μία ακόμη μοναδική συνεργασία, αυτήν τη φορά με τον superstar Troye Sivan στο τραγούδι ‘You Know What I Need’, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Ο Nick Littlemore των PNAU λέει, “Το ότι δουλεύουμε με τον Troye είναι πραγματικά εκπληκτικό! Όταν γράψαμε το τραγούδι δεν φανταζόμασταν ότι θα είμαστε τόσο τυχεροί ώστε ο Troye Sivan να το τραγουδήσει και δώσει την δική νότα στον κόσμο των PNAU.”

Ο Troye Sivan προσθέτει, “Είμαι πολύ χαρούμενος που το τραγούδι αυτό κυκλοφορεί λίγο πριν το Αυστραλιανό καλοκαίρι – ο ήχος του με ταξιδεύει σε μουσικά φεστιβάλ και είμαι ευτυχισμένος που πλέον κυκλοφορεί”.

To video του ‘You Know What I Need’ μπορεί να θεωρηθεί πρωτοποριακό, λόγω της τεχνοτροπίας που χρησιμοποιήθηκε για την εικόνα. Έχοντας στο επίκεντρο τον Troye, το video τον παρουσιάζει σαν μία εξωγήινη μορφή: αναγνωρίσιμη αλλά ταυτόχρονα από άλλο πλανήτη. Έχοντας μια φουτουριστική αίσθηση, η όλη διαδικασία ξεκίνησε με τον Troye απλά να τραβάει video τον εαυτό του με κινητό τηλέφωνο. Μετά το κόψανε από το σκηνικό χρησιμοποιώντας την τεχνική AI automation, μαζί με AI enhancements και άλλες τεχνικές μοντάζ, που όλα μαζί δίνουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε εδώ:

Share